Látaná drůbeží sekaná

26. června 2010 v 19:46 | Altara |  Vaření

SUROVINY

800 g kuřecího mletého masa, 250 g krůtích jater, 2 vejce, strouhanka, 1 palička česneku, 1 cibule, sůl a pepř, majoránka, 300 g nakrájené anglické slaniny, 1 rozšlehané vejce na potření


Látaná drůbeží sekaná


Maso dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, prolisovaný česnek, cibuli nakrájenou na drobné kostičky, majoránku, játra nakrájená na větší kousky a strouhanku podle potřeby. Vše dobře propracujeme a vytvoříme šišku. Na povrch klademe anglickou slaninu a proplétáme jako bychom látaly ponožky. Povrch potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme přikryté alobalem při 200°C asi dvacet minut. Pak alobal sundáme a dopečeme, aby maso získalo barvu.

Zdroj: vlastní recept
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 26. června 2010 v 20:08 | Reagovat

Ali, tak tohle musí být úžasná dobrota! Hned bych si dala aspoň kousíček na ochutnání. Hanka

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama