Rybí rizoto s krevetami

9. června 2010 v 8:06 | Altara |  Vaření

SUROVINY

4 kostky rybího filé, 200 g vařených loupaných krevet (mražených), 2 sáčky vařené rýže, 2 hrsti mražené kukuřice, 2 hrsti mraženého hrášku, 1 cibule, 1 plechovka (větší) žampionů, 2 lžíce oleje, sůl a pepř


Rybí rizoto s krevetami


Omyté rybí filé zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Krevety propláchneme vroucí vodou. Rýži uvaříme podle návodu. Hrášek a kukuřici zalijeme vodou, osolíme a uvaříme rovněž doměkka. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené filé, vařenou zeleninu, krevety, scezené žampiony a dobře promícháme. Dochutíme solí a pepřem.
 


Aktuální články

Reklama