Zelňačka s uzeným

16. června 2010 v 21:17 | Altara |  Vaření

SUROVINY

Litr vývaru z uzeného masa, 150 g vařeného uzeného masa, 1 noha klobásy, 2 velké brambory, půl balíčku kysaného zelí, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 1 středně velká brambora na zahuštění, lžička mleté červené papriky, špetka chilli, sůl a pepř, 60 g másla a trochu hladké mouky, bobkový list, nové koření a celý pepř.


Zelňačka s uzeným


Zelí jsem uvařila doměkka zvlášť v hrnci. Na oleji osmažila drobně nakrájenou cibuli, přidala uvařené zelí a zahustila bramborou strouhanou na nudličky. Zalila vývarem z uzeného, přidala nakrájené maso a klobásu nakrájenou na kolečka, na kostky nakrájené brambory, sůl a pepř, koření, mletou papriku. Nakonec jsem zavařila jíšku usmaženou z másla a hladké mouky.

Zdroj: vlastní recept
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama