Pečený pstruh

13. července 2010 v 18:19 | Altara |  Vaření

SUROVINY

pstruzi (dle počtu strávníků), 125 g másla, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř


Pečený pstruh


Vykuchané a omyté pstruhy osolíme, opepříme a klademe na plech s plátky nakrájeného másla. Pečeme asi 6 minut a pak obracečkou otočíme a pečeme ještě po druhé straně asi 6 minut. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem, nebo jen s chlebem.
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 13. července 2010 v 18:35 | Reagovat

Ryby máme rádi všichni, takže příští nákup budou pstruzi! ;-))) Hanka

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama