Roláda z vepřové panenky

13. července 2010 v 18:30 | Altara |  Vaření

SUROVINY

1 vepřová panenka, 100 g anglické slaniny, 4 vejce, menší červený paprikový lusk, zelená petrželka, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř


Roláda z vepřové panenky


Panenku omyjeme, osušíme a podélně nakrojíme. Rozklepeme, posolíme, popepříme a poklademe anglickou slaninou. Na oleji usmažíme vejce a do nich zapracujeme na drobné kostičky nakrájený červený paprikový lusk a nadrobno posekanou petrželku. Dochutíme solí. Takto připravená míchaná vejce natřeme na anglickou slaninu, stočíme a povážeme provázkem. Roládu vložíme do pekáče a mírně podlijeme. Přikryté pečeme do měkka. Odkryté pak ještě chvíli, aby chytla barvu.
 


Komentáře

1 Hanka S. | Web | 13. července 2010 v 18:32 | Reagovat

Alenko, tu roládu máš moc pěknou, úplně se mi sbíhají sliny! Hanka

2 Lenka | E-mail | Web | 15. července 2010 v 21:59 | Reagovat

Taky bych si dala říct. Takové "dorty" mám nejradši. Máš ji krásnou, Ali.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama