Houbový guláš s fazolemi

18. srpna 2010 v 17:55 | Altara |  Vaření

500 g lesních hub, hrst zelených fazolových lusků, 1 plechovka červených fazolí, 2 velké cibule, červený a žlutý paprikový lusk, sůl, pepř, 2 lžičky sladké mleté papriky, 1 houbový bujón, 1 lžička Country koření, 3 lžíce oleje


Houbový guláš s fazolemi


Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme povařené, propláchnuté houby, osolíme, opepříme, krátce orestujeme. Dále zasypeme mletou červenou paprikou, Country kořením, přidáme na proužky nakrájené oba paprikové lusky, bujón, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Nakonec vmícháme scezené červené fazole a zvlášť uvařené zelené fazolové lusky. Guláš není třeba zahušťovat, zahustí jej cibule. Pokud se vám bude zdát řídký, zahustěte strouhaným chlebem. Podáváme s vařenými brambory nebo jen s chlebem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama