Kapustová polévka s vejcem

13. srpna 2010 v 18:09 | Altara |  Vaření

SUROVINY

1 malá kapusta, vývar z uzeného masa, kousek vařeného uzeného masa, 30 g másla, 3 lžíce hladké mouky, 1 vejce, sůl a pepř


Kapustová polévka s vejcem


Kapustu nakrájíme nadrobno a přidáme do hrnce s uzeným vývarem. Vaříme doměkka. Z másla a hladké mouky připravíme jíšku, kterou zavaříme do polévky. Krátce povaříme, přidáme uzené maso nakrájené na kostičky. Vejce rozkvedláme a vlijeme do polévky. Dochutíme solí a pepřem.
 


Komentáře

1 <Smiley> | Web | 13. srpna 2010 v 18:11 | Reagovat

Ahojky máš super design :))

2 Vilemína | Web | 13. srpna 2010 v 18:13 | Reagovat

Koukám, že se tu objevil nový foodblog!

Tak vítám, ať je hodně inspirace!

3 altara | 26. října 2010 v 22:51 | Reagovat

Díky, budu se snažit

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama