Kotlety na hříbkách

13. srpna 2010 v 18:21 | Altara |  Vaření

SUROVINY

750 g vykostěných kotlet, 1 velká cibule, 1 bujón, sůl a pepř, hladká mouka, 1 kelímek smetany na vaření (12% tuku), hříbky, 4 lžíce oleje


Kotlety na hříbkách


Kotlety nakrájíme na porce, naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme olej a kotlety na něm po obou stranách opečeme. Odložíme stranou a na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Vše dáme do kastrolu, podlijeme vodou, přidáme bujón a očištěné nakrájené hříbky. Dusíme, dokud nejsou kotlety měkké. Zahustíme smetanou, ve které jsme rozkvedlali trochu hladké mouky. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s kynutými knedlíky.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama