Nastavovaný hovězí guláš

24. srpna 2010 v 19:56 | Altara |  Vaření

SUROVINY

1000 g hovězí kližky, 500 g krůtích jater, 250 g uzeného, 5 velkých cibulí, sladká mletá paprika, sůl a pepř, 1 hovězí bujón (natur) 2 malé chilli papričky, 5 lžic oleje, hrubá mouka na zahuštění


Nastavovaný hovězí guláš


Maso omyjeme, nakrájíme na kostky (totéž provedeme s játry a uzeným masem). Na oleji osmažíme nadrobno nakrájené cibule, přidáme maso a orestujeme. Zasypeme sladkou mletou paprikou, osolíme, opepříme, přidáme chilli papričky a podlijeme vodou. Přidáme hovězí bujón a dusíme. Asi v polovině přidáme játra a uzené maso. Dusíme doměkka. Rozředíme na požadované množství omáčky a zahustíme hrubou moukou.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama