Roštěná

2. srpna 2010 v 13:35 | Altara |  Vaření

SUROVINY

4 roštěnky, 1 velká cibule, sůl a pepř, hladká mouka, 1 hovězí bujón, olej, hrubá mouka na zahuštění, 4 lžíce oleje


Roštěná


Omyté roštěnky naklepeme, nařízneme okraj, aby se nekroutily, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a osmažíme na rozpáleném oleji. Vyjmeme a do oleje nasypeme nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vše dáme do kastrolu, přidáme bujón a dusíme, dokud není maso měkké. Zahustíme hrubou moukou, kterou za stálého míchání sypeme do omáčky. Podáváme s bramborovými knedlíky plněnými uzeným sýrem, nebo s rýží.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama