Slepičí s paprikovými nočky

13. srpna 2010 v 18:19 | Altara |  Vaření

SUROVINY

půlka slepice, voda, kořenová zelenina, hrášek, sůl a pepř, slepičí bujón
nočky: 1 vejce, 50 g másla, 2 lžičky mleté sladké papriky a hrubé mouky tolik aby vzniklo nepříliš řídké těstíčko.


Slepičí s paprikovými nočky


Slepici zalijeme v hrnci vodou, osolíme a připravíme si vývar. Přecedíme. Do vývaru přidáme zeleninu a krátce povaříme. Na nočky rozklepneme do talíře vejce, rozšleháme, přidáme máslo, sladkou mletou papriku a hrubou mouku. Vše promícháme a lžičkou vykrajujeme nočky, které zaváříme do vroucí polévky.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama