Vepřové kostky na černém pivu

13. srpna 2010 v 18:16 | Altara |  Vaření

SUROVINY

500 g vepřové plece, 1 velká cibule, 2 lžičky Country koření, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl
a pepř, 1 malá sklenička nakládané zeleniny Dynastie, 1 houbový bujón, hrubá mouka na zahuštění, 3 lžíce oleje, 1 lžíce sojové omáčky, 200 ml černého piva, 200 ml vody


Vepřové kostky na černém pivu


Omyté maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme ji na rozpáleném oleji. Přidáme maso, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Ochutíme Country kořením, sladkou mletou paprikou. Podlijeme vodou a pivem, přidáme bujón a nakládanou zeleninu a dusíme doměkka. Zahustíme hrubou moukou, kterou sypeme za stálého míchání do pokrmu. Nakonec vlijeme lžíci sojové omáčky.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama