Pangas ve šlehačce

24. října 2010 v 17:09 | Altara |  Vaření

SUROVINY

500 g pangase, vejce, hladkou mouku a strouhanku na trojobal, sůl, 210 ml šlehačky, citrónová šťáva, kousek másla na vymazání pekáče


Pangas ve šlehačce


Pangase omyjeme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a obalíme v trojobalu. Pekáč vymažeme trochou másla a narovnáme do něj jednotlivé porce. Vše zalijeme šlehačkou a dáme péci při 200°C dokud nebude mít zlatavou barvu. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou.
 


Komentáře

1 http://zdena1028.blog.cz | 14. ledna 2011 v 23:08 | Reagovat

Tak to bude určitě dobrota

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama