Hovězí na celeru

4. listopadu 2010 v 19:02 | Altara |  Vaření

SUROVINY

4 plátky zadního hovězího, hrst celeru, 1 větší cibule, olej, sůl, pepř, hladká mouka na obalení, 1 hovězí bujón, hrubá mouka na zahuštění


Hovězí na celeru


Omyté hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách osmažíme na oleji. Vyjmeme a na oleji osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli. Vše dáme do tlakového hrnce, nasypeme celer, přidáme bujón, podlijeme vodou a vaříme asi 45 minut. Maso vyjmeme a omáčku zahustíme hrubou moukou, kterou sypeme za stálého míchání do omáčky. Dochutíme solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama