Kuřecí kostky v kečupu

26. listopadu 2010 v 19:05 | Altara |  Vaření

SUROVINY

300 g kuřecích prsou, malá plechovka červených fazolí, půl červeného paprikového lusku, 1 cibule, 3 lžíce slunečnicového oleje, půl skleničky majonézy, sojová omáčka, 1 malý kečup, sůl a pepř


Kuřecí kostky v kečupu


Omyté kuřecí maso nakrájíme na kostky a opečeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený paprikový lusk, scezené fazole, osolíme, opepříme, zalijeme kečupem. Podusíme doměkka, dochutíme sojovou omáčkou a před koncem vmícháme majonézu. Dále již nevaříme. Podáváme s rýží.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 27. listopadu 2010 v 12:09 | Reagovat

To vypadá taky moc dobře. S tím bych uspěla u celé rodinky. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama