Pohanka s vaječnou omeletou

26. listopadu 2010 v 19:08 | Altara |  Vaření

SUROVINY

2 hrnky instantních pohankových vloček, 1 středně velká cibule, 1 lžíce oleje, sůl a pepř
na omeletu: 2 vejce, trochu oleje, sůl a pepř, několik černých oliv


Pohanka s vaječnou omeletou


Vločky nasypeme do mísy a zalijeme vroucí vodou tak, aby voda byla asi 1 cm nad pohankovými vločkami, přiklopíme talířem a necháme 10 minut nabobtnat. Na pánvi rozpálíme olej a necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pohankové vločky, promícháme a dochutíme solí a pepřem. Na druhé pánvi rozpálíme olej, vlijeme rozšlehaná vejce, posypeme kolečky černých oliv. Osolíme a opepříme. Na talíři zdobíme zeleninovou přílohou, já dala čínské zelí.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 27. listopadu 2010 v 12:08 | Reagovat

Mňam. To bych si dala. Ale buď mě na to musíš pozvat, nebo si to musím udělat až budu sama doma.

2 Míííšááá | E-mail | Web | 30. listopadu 2010 v 12:13 | Reagovat

Tak to vypadá fakt dobře, ale udělat to v naší rodince, tak se toho ani nedotknou, dokud pohanku nenahradím masem :D. Pěkný den, Míša

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama