Rajčata s Mozzarellou a olivami

4. listopadu 2010 v 19:04 | Altara |  Studená kuchyně

SUROVINY

4 rajčata, balíček Mozzarelly, jarní cibulka, olivy, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce octa Balsamico, sůl a pepř


Rajčata s Mozzarellou a olivami


Omytá rajčata nakrájíme na kolečka a na talíři proložíme nakrájenou Mozzarellou. Posypeme nakrájenou jarní cibulkou a černými olivami nakrájenými na kolečka. Pocákáme octem a olejem. Dochutíme solí a pepřem.
 


Komentáře

1 HaF | Web | 8. listopadu 2010 v 20:28 | Reagovat

Bezva letní večeře! My doma místo cibuly dáváme bazalku. Škoda, že na dobrá rajčata si musím počkat na další léto.

2 Lenka | E-mail | Web | 27. listopadu 2010 v 12:24 | Reagovat

Přesně tak, to co se teď prodává je spíš jako umělá hmota, než rajče. Není nad rajčátka z vlastní zahrádky. Ale když ten talíř přede mě šoupneš, určitě si s ním poradím. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama