Linecké jahodové banánky

30. prosince 2010 v 23:17 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

250 g hladké mouky, 125 g cukru moučka, 125 g 100% tuku, 80 g másla, 1 vejce, 1 žloutek, čtvrt balíčku prášku do pečiva, 2 jahodové pudinky
Dohotovení: rybízový džem, jahodová tuková poleva


Linecké jahodové banánky


Ze shora uvedených surovin vypracujeme těsto, necháme asi hodinu vychladit v chladničce. Přes nástavec na mlýnku na maso těsto protlačujeme a tvoříme tyčinky, klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 180°C dorůžova. Vychladlé tyčinky slepujeme džemem a konečky máčíme v jahodové polevě.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama