Linecké jahodové zvonečky

29. prosince 2010 v 21:41 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

250 g hladké mouky, 2 jahodové pudinky, 70 g moučkového cukru, 200 g Hery, 2 žloutky,
1 vanilkový cukr, rybízový džem, bílá čokoládová poleva, kousek růžového marcipánu


Linecké jahodové zvonečky


Ze shora uvedených surovin vypracujeme těsto, necháme asi hodinu odležet v chladu. Vyválíme na 3 mm tenkou placku a vykrajujeme zvonečky, klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 180°C. Vychladlé zvonečky slepujeme rybízovým džemem, máčíme v bílé čokoládové polevě a zdobíme marcipánem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama