Raffaelo z bílé čokolády

28. prosince 2010 v 20:28 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

125 g másla, 150 g bílé čokolády, 50 g cukru moučka, 4 drcené dortové oplatky bez náplně, 5 lžiček strouhaného kokosu, loupané mandle, strouhaný kokos na obalení


Raffaelo z bílé čokolády


Bílou čokoládu nastrouháme a necháme v pokojové teplotě změknout. Máslo ušleháme s cukrem, vmícháme čokoládu, drcené oplatky, kokos a vypracujeme hmotu. Necháme chvíli ztuhnout v chladničce. Ze ztuhlé hmoty odebíráme kousky a tvarujeme kuličky, do nich vložíme oloupanou mandli, obalíme ve strouhaném kokosu a vkládáme do cukrářských papírových košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama