Bramborový salát s Nivou

11. ledna 2011 v 16:00 | Altara |  Vaření

SUROVINY

Asi 500 g brambor vařených ve slupce, 4 vejce natvrdo, kyselé okurky podle chuti, cibule, 1 jablíčko, červený paprikový lusk, 50 g Nivy, 1 až 2 lžičky plnotučné hořčice, 1 sklenička majonézy Helmans, sůl a pepř

Bramborový salát s Nivou

Brambory oloupeme, pokrájíme na drobné kostičky, nasypeme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájené vejce, na drobno nakrájené kyselé okurky, cibuli, jablko, červený paprikový lusk (když je velký, stačí jen půlka) a Nivu. Vše osolíme, opepříme a řádně promícháme. V hrnku rozmícháme majonézu s hořčicí a vlijeme do salátu. Vše ještě dobře promícháme.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 11. ledna 2011 v 17:11 | Reagovat

Tady si vůbec nedovedu představit výslednou chuť, zajímavá kombinace. Ale nepochybuju o tom, že dobrá. :)

2 altara | 11. ledna 2011 v 18:43 | Reagovat

Taky bych řekla, soudě podle toho jak mizel.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama