Kakaové kroužky

3. ledna 2011 v 21:20 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

140 g hladké mouky, 100 g másla, 60 g mletých vlašských ořechů, 1 lžička kakaa, 1 vanilkový cukr, cukr moučka a vanilkový na obalení

Kakaové kroužky

Hladkou mouku, máslo, kakao, mleté vlašské ořechy a vanilkový cukr zpracujeme do vláčného těsta. Necháme v chladu asi hodinu odležet. Poté vyválíme mezi dvěma fóliemi na 4 mm placku, zoubkovanou formičkou vykrájíme kolečka a do jejich středu hladkou kulatou formičkou středy. Pečeme při 180°C. Mírně vychladlé sundáváme z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Pozor cukroví je velmi křehké!
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama