Kávovinová srdíčka z „Cara“

3. ledna 2011 v 21:39 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

200 g hladké mouky, 125 g Hery, 70 g cukru moučka, špetka soli, 1 lžička "Cara", 2 žloutky, 25 g strouhaných vlašských ořechů, 1 vanilkový cukr
Krém: 100 g másla, 2 lžičky nutelly, 100 g cukru moučka, 1 lžička zrnkové kávy, rum podle chuti
Dohotovení: mléčná čokoláda se lžičkou bílé, 1 lžička Nescafé sensazione, kávová zrnka z kakaového marcipánu

Kávovinová srdíčka z

Shora uvedené suroviny zpracujeme v těsto, které necháme v chladu odležet asi hodinu. Poté vyválíme plát asi 3 mm silný, vykrajujeme srdíčka, klademe na plech vyložený pečícím papírem, pečeme při 180°C. Máslo s Nutellou, moučkovým cukrem a zrnkovou kávou vyšleháme do krému. Dochutíme rumem. Vychladlá srdíčka slepujeme krémem, máčíme v polevě a zdobíme kávovými zrnky.

Zdroj: www.sladkosti.net (upraveno)
 


Komentáře

1 Kett * | Web | 3. ledna 2011 v 21:46 | Reagovat

Mňááám =)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama