Linecké růžičky

3. ledna 2011 v 21:13 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

300 g hladké mouky, 200 g másla, 70 g moučkového cukru, 3 žloutky, 1 vanilkový cukr
Dohotovení: rybízový džem

Linecké růžičky

Suroviny zpracujeme na vále v těsto, necháme asi hodinu v chladu odpočinout. Pak vyválíme placku cca 3 mm, vykrajujeme kytičky tří velikostí. Do nejmenší z nich vykrojíme malou vykrajovačkou střed, klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 180°C dorůžova. Vychladlé cukroví slepujeme džemem.
 


Komentáře

1 Alexandr | E-mail | Web | 26. listopadu 2013 v 21:10 | Reagovat

Stands back from the keyboard in amaemzent! Thanks!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama