Losos s mandlemi

11. ledna 2011 v 16:05 | Altara |  Vaření

SUROVINY

porce lososa, sůl, citrón, máslo, koření Bylinkové máslo, mandlové lupínky

Losos s mandlemi

Jednotlivé porce lososa (použila jsem lososa s kůží, maso se při smažení tolik nevysušuje) osolíme, pokapeme citrónem, posypeme kořením Bylinkové máslo a klademe na pánev s rozehřátým máslem. Smažíme do mírně zlatava, před koncem smažení posypeme mandlovými lupínky. Podáváme třeba s bramborovou kaší.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 11. ledna 2011 v 17:10 | Reagovat

Tak tohle bych si dala ještě před tou bábovkou, ani brkaši bych k němu nepotřebovala. :)

2 altara | 11. ledna 2011 v 18:42 | Reagovat

Však já ho taky jedla bez brkaše

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama