Pangas kostky s kari

18. ledna 2011 v 22:21 | Altara |  Vaření

SUROVINY

600 g Pangase (6 kostek po 100 g), půlka citrónu, půlka mandarinky, 50 ml vody, 5 stroužků prolisovaného česneku, sůl a pepř, půl lžičky kari, špetka bylinkového másla (koření), hladká mouka na obalení + půl lžičky kari, olej na smažení

Pangas kostky s kari

Z citrónové, mandarinkové šťávy, prolisovaného česneku, vody, bylinkového másla a kari zamícháme marinádu a do ní na několik hodin naložíme kostky Pangase. Poté vyjmeme, necháme okapat, obalujeme v hladké mouce s přidáním kari a dozlatova smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovu kaší.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama