Skořicové tyčinky

3. ledna 2011 v 21:30 | Altara |  Cukroví

SUROVINY

140 g hladké mouky, 100 g másla, 60 g mletých vlašských ořechů, půl lžičky skořice,
1 vanilkový cukr, třtinový nebo hnědý přírodní cukr semletý na moučku a vanilkový na obalení

Skořicové tyčinky

Hladkou mouku, máslo, skořici, mleté vlašské ořechy a vanilkový cukr zpracujeme do vláčného těsta. Necháme v chladu asi hodinu odležet. Poté z těsta odebíráme kousky, které v ruce tvarujeme na tyčinky. Pečeme při 180°C dorůžova. Obalujeme ve třtinovém, nebo hnědém přírodním cukru semletým na moučku s přidáním vanilkového.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama