Slepičí s pohankovým strouháním

18. ledna 2011 v 21:55 | Altara |  Vaření

SUROVINY

kousek slepice, slepičí drůbky, kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer), 1 cibule, kousek kapusty, pohankové strouhání, sůl a pepř, nakrájené slepičí maso a drůbky, zelená petrželová nať

Slepičí s pohankovým strouháním

Slepičí maso uvaříme v osolené vodě společně s cibulí a kořenovou zeleninou doměkka, scedíme, do vývaru nasypeme pohankové strouhání, nakrájenou kapustu a uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a maso, nakrájené drůbky a sekanou zelenou petrželovou nať. Dochutíme solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama