Šťouchané brambory s cibulkou

18. ledna 2011 v 21:55 | Altara |  Vaření

SUROVINY

500 g brambor, voda, sůl, 3 lžíce sádla (nebo oleje), velká cibule

Šťouchané brambory s cibulkou

Brambory oloupáme, pokrájíme na čtvrtiny, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Mezitím si na sádle osmažíme nakrájenou cibuli. Uvařené brambory zcedíme, mačkadlem rozšťoucháme a vmícháme osmaženou cibuli.
 


Komentáře

1 Mneneznas | Web | 30. srpna 2011 v 19:07 | Reagovat

Ke šťouchačkám uzené žebírko, to můžu

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama