Vločková „jinak“

11. ledna 2011 v 15:55 | Altara |  Vaření

SUROVINY

Kousek slepice, kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer), 1 cibule, vločky vykrajované z nudlového těsta, sůl a pepř, nakrájené slepičí maso, zelená petrželová nať

Vločková jinak

Slepičí maso uvaříme v osolené vodě společně s cibulí a kořenovou zeleninou doměkka, zcedíme, do vývaru nasypeme vločky z nudlového těsta, uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a maso, sekanou zelenou petrželovou nať. Dochutíme solí a pepřem.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 11. ledna 2011 v 17:13 | Reagovat

Teď jsi mě, Ali, doběhla. :) Samozřejmě jsem čekala polívku z ovesných vloček. Skvělý nápad!

2 altara | 11. ledna 2011 v 18:44 | Reagovat

Děkuji

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama