Zahradníkovo guláš

18. ledna 2011 v 22:16 | Altara |  Vaření

SUROVINY

500 g vepřové plece, 1 velká cibule, 3 až 4 lžíce oleje, 1 mrkev, 1 malý červený paprikový lusk, 1 malý žlutý paprikový lusk, hrst mraženého hrášku, 1 masox, sůl a pepř, 2 lžičky sladké mleté papriky, kmín, drcený chléb na zahuštění

Zahradníkovo guláš

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme na oleji, přidáme maso nakrájené na větší kostky a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a sladkou papriku. Ještě krátce podusíme, podlijeme vodou. Přidáme masox, hrášek, nakrájenou mrkev a papriku, dusíme doměkka. Měkké maso podlijeme vodou tolik kolik požadujeme omáčky, přivedeme k varu a zahustíme drceným chlebem. Podáváme s těstovinami.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama