Kyselo z nakládaných hříbků

17. února 2011 v 20:13 | Altara |  Vaření

SUROVINY

2 skleničky (od přesnídávky) hříbků naložených v octě, 1 cibule, 30 g másla, 1 houbový bujón, 3 velké brambory, 1 litr vody, 200 ml smetany na vaření, 3 lžičky hladké mouky, sůl a pepř

Kyselo z nakládaných hříbků

Na másle osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, zalijeme vodou, přidáme nakrájené brambory, zcezené (nepropláchuté vodou) houby a bujón. Osolíme a vaříme dokud nejsou brambory měkké. Ve smetaně rozkvedláme hladkou mouku a polévku jí zahustíme. Dochutíme solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama