Luštěninová hrstková

17. února 2011 v 20:01 | Altara |  Vaření

SUROVINY

1 plechovka červených fazolí (400 g), hrst mražené kukuřice, 2 hrsti zeleniny pod svíčkovou, hrst pohanky, hrst čočky, hrst červené čočky, hrst ovesných vloček, 2 hrsti sušených hub, 1 cibule, 1 houbový bujón, majoránka, sůl a pepř, 30 g másla, 3 stroužky česneku

Luštěninová hrstková

Den předem namočíme sušené houby. Fazole scedíme a necháme okapat. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kořenovou zeleninu pod svíčkovou a krátce podusíme. Zalijeme
vodou a přidáme ostatní suroviny. Vaříme dokud není vše měkké. Dle potřeby dolijeme vodou a dochutíme solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama