Rychlá krupicová

17. února 2011 v 20:09 | Altara |  Vaření

SUROVINY

30 g másla, hrst krupice, 2 vejce, mražená zelenina (kukuřice, hrášek, mrkev, celer, petržel), zeleninový bujón, sůl a pepř

Rychlá krupicová

Na másle osmažíme krupici dorůžova, rozklepneme na ni vejce a mícháme dokud se vejce nesrazí. Zalijeme vodou, přidáme zeleninu, bujón a sůl. Vaříme dokud není zelenina měkká. Dochutíme solí a pepřem.
 


Komentáře

1 LenČa | Web | 17. února 2011 v 20:19 | Reagovat

Pěkný blog

2 Jitka | Web | 18. února 2011 v 14:12 | Reagovat

Takové rychlovky mám nejraději.Hlavně,když se z venku vrátíme promrzlí... :-)

3 altara | 18. února 2011 v 16:52 | Reagovat

Děkuji.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama