Kari rajská

7. března 2011 v 17:18 | Altara |  Vaření

SUROVINY
6 velkých paprikových lusků, 1 selský kečup, 100 g másla, 500 g mletého masa, 1 vejce, 2 lžíce hladké mouky, 3 až 4 stroužky česneku, sůl a pepř, kari, 1 masox, 3 až 4 lžičky hladké mouky na zátřepku

Papriky zbavíme jadřinců a omyjeme. Maso smícháme s vejcem, hladkou moukou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Naplníme papriky. V kastrolu rozpustíme máslo a naplněné papriky po všech stranách krátce opečeme. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkoou doměkka. Vyjmeme děrovanou naběračkou, do vývaru vlijeme kečup a trochu vody, přidáme masox a kari podle chuti. Krátce povaříme. Nakonec v troše vody rozmícháme hladkou mouku a zátřepkou omáčku zahustíme. Podáváme s rýží.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama