Fazolovofazolková polévka

11. května 2011 v 18:18 | Altara |  Vaření

SUROVINY
2 lžíce oleje, 1 cibule, 1 hrst mražené kukuřice, 2 hrstě zelených mražených fazolových lusků, 1 malá plechovka červených fazolí, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl a pepř, zeleninový bujón, 30 g másla a 3 lžíce hladké mouky
.


Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, osmažíme na oleji, zasypeme sladkou mletou paprikou a krátce osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme kukuřici, zelené fazolky a scezené červené fazole, bujón. Vaříme dokud není všechna zelenina měkká. Z másla a hladké mouky usmažíme jíšku a vpravíme do polévky. Dochutíme solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama