Kuře na Kunovjance

1. května 2011 v 18:25 | Altara |  Vaření

SUROVINY
.
500 g prsních kuřecích řízků, 1 sklenička nakládané zeleniny Kunovjanky, 1 cibule, trochu bazalky, 1 malý kečup, 2 lžičky plnotučné hořčice, 1 zeleninový bujón, trochu sojové omáčky, sůl a pepř, koření Hungaria, 3 lžíce oleje
.

Kuřecí maso nakrájíme na kousky a zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, sekanou bazalku, koření a orestujeme. Zalijeme kečupem, přidáme hořčici, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Asi 5 minut před koncem dušení vlijeme zcezenou nakládanou Kunovjanku. Dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama