Mandlové hrudky tmavé

31. května 2011 v 21:36 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g hořké čokolády, 100 g mandlí
Dohotovení: papírové cukrářské košíčky
.
.
Mandle vsypeme do vroucí vody, necháme přejít varem, propláchneme studenou vodou a zbavíme slupek. Nakrájíme je na nudličky, které na suché pánvi opražíme. Necháme prochladnout. Mezitím si nad párou nebo ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a vmícháme do ní prochladlé mandlové nudličky. Lžičkou na pečící papír klademe malé hrudky, které necháme ztuhnout. Odloupneme je z papíru a vložíme do papírových cukrářských košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama