Mlynářovo filé

11. května 2011 v 18:22 | Altara |  Vaření

SUROVINY
kostky rybího filé podle počtu strávníků, hladká mouka na obalení, plátky uzeného sýra, sůl a pepř, citrónová šťáva, majonéza a drobně nakrájená pažitka, olej na smažení
.

Kostky rybího filé omyjeme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce. Smažíme nejprve po jedné straně dorůžova, obrátíme a smažíme po druhé straně. Na filé položíme složený plátek sýra a necháme jej rozpustit. Na talíři zdobíme kopečkem majonézy a drobně nakrájenou pažitkou. Podáváme s bramborovou kaší.
 


Komentáře

1 Hanka | Web | 11. května 2011 v 18:39 | Reagovat

Ali, děláš mi chutě. Filé mám ráda, ale dělám je bez sýra a majonézy. Tohle by byla fajn změna. :-) Hanka

2 altara | 11. května 2011 v 20:53 | Reagovat

Haničko, musím si vymýšlet, já to jinak neumím.

3 Lenka | E-mail | Web | 14. května 2011 v 21:03 | Reagovat

Ahoj Ali, tak na tohle bych se klidně nechala pozvat. Měj se pěkně!

4 tetkapernikarka | Web | 26. května 2011 v 13:17 | Reagovat

Hmmmm....mňam!!!:-))

5 altara | 26. května 2011 v 18:37 | Reagovat

jojo, bylo to docela mňam....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama