Rolovaná plec

11. května 2011 v 18:21 | Altara |  Vaření

SUROVINY
1 kg vepřové plece, anglická slanina, kremžská hořčice, sůl, celý pepř
.

Omytou vepřovou plec nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, jemně osolíme a potřeme kremžskou hořčicí. Na každý plátek položíme plátek anglické slaniny a srolujeme. Vzniký špalíček obalíme druhým plátkem anglické slaniny, převážeme provázkem, naskládáme do pekáčku. Podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme doměkka. Když je maso měkké, pečeme ještě chvíli odklopené, vůli barvě. Podáváme s bramborovými knedlíky a se zelím.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 14. května 2011 v 21:05 | Reagovat

To vypadá moc dobře, jen se do toho pusit.

2 altara | 26. května 2011 v 18:38 | Reagovat

A co ti v tom brání???

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama