Brusinka v čokoládě

9. června 2011 v 11:52 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
150 g bílé čokolády, 50 g jahodové polevy, 20 g 100% tuku, sušené brusinky
.
.
Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu zároveň s jahodovou polevou a tukem. Do tvořítka na led dáme po lžičce čokolády, vmáčkneme opatrně brusinku tak, aby se nedotýkala stěn a dolijeme druhou lžičkou čokolády. Necháme ztuhnout, nejlépe dát na chvíli do mrazáku. Po vyndání z mrazáku tvořítko otočíme dnem vzhůru a pralinky vyklepneme. Jde to dobře. Dozdobíme čokoládou, nebo malinkou kuličkou marcipánu obarveného kakaem.
 


Komentáře

1 Hanka | E-mail | Web | 7. ledna 2013 v 13:02 | Reagovat

Tyhle jsou překrásné, Ali, moc se mi líbí, jak jsi je ozdobila. :-)
Není tahle formička součástí kombinované formy?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama