Kávová zrna

6. června 2011 v 22:20 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
200 g čokolády na vaření, jemně mletá zrnková káva
.

Ve vodní lázni nebo nad párou rozpustíme čokoládu na vaření a přidáme jemně mletou zrnkovou kávu. Kávy přidáme podle chuti. Lijeme do kovových formiček na cukroví, kávových zrn. Necháme v chladu ztuhnout a vyklepneme.
 


Komentáře

1 Mariel | Web | 20. června 2012 v 10:20 | Reagovat

Vřele doporučuju do toho "těsta" ještě přihodit trochu rumu, dodá to kávovým zrnám příjemné, tročku ostřejší aroma a i chuť je pak, řekněmě, výraznější

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama