Metaxa hrudky

19. června 2011 v 21:33 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
150 g hořké čokolády, 50 ml koňaku Metaxa
Dohotovení: tmavá čokoládová rýže
.
.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme koňak a řádně promícháme. Dáme na několik hodin ztuhnout do chladničky. Poté lžičkou vykrajujeme kousky, tvarujeme hrudky a obalujeme v tmavé čokoládové rýži. Vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
 


Komentáře

1 HaF | Web | 21. června 2011 v 22:17 | Reagovat

Ali to není fér, taková nádhera! Nechceš si otevřít cukrárnu? Nechala bych si každý měsíc posílat bonboniéru, pěkně míchanou, abych si mohla užít všechny ty příchutě co tu předvádíš!

2 altara | 22. června 2011 v 8:17 | Reagovat

Hani ty mi mluvíš z duše. Kdybys bydlela blíž,  vozila bych ti ochutnávky. Proč vy všechny moje kamarádky musíte bydlet až na Moravě? Kdybys měla cestu kolem stav se, je tu vždy na ochutnání. Docela bych ráda dělala pro někoho, děsně mě to baví, ale cukrárnu kvůli tomu otvírat nebudu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama