Mokate

26. června 2011 v 11:32 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g bílé čokolády, 50 ml smetany, půl lžičky nescafe sensazione
Dohotovení: 200 g bílé čokolády
.

Bílou čokládu rozpustíme ve vodní lázni. Silikonovou formičku na čtyřlístky naplníme do jedné třetiny a štětečkem rozetřeme po stranách. Necháme ztuhnout. Na náplň rozpustíme ve vodní lázni bílou čokoládu, přidáme smetanu, nescafé a řádně promícháme. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Poté pralinku zavíčkujeme bílou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyjmeme, vyloupeme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků. Ozdobíme malou kuličkou z kakaového marcipánu.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama