Oranž likérky

18. června 2011 v 23:46 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
10 g mléčné čokolády, 90 g bílé čokolády, 100 g pomerančové polevy, 50 ml vaječného likéru
Dohotovení: 150 g bílé čokolády, 50 g pomerančové polevy
.
.
Bílou čokoládu společně s pomerančovou polevou rozpustíme ve vodní lázni. Silikonovou formičku do jedné třetiny naplníme touto směsí, štětečkem rozetřeme do stran a dáme do chladu ztuhnout. Mléčnou čokoládu, bílou čokoládu a pomerančovou polevu rovněž rozpustíme ve vodní lázni, přidáme vaječný likér a řádně promícháme. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Pote pralinku zavíčkujeme bílopomerančovou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyjmeme, vyloupeme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama