Oranž v čokoládě

26. června 2011 v 11:34 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g pomerančové polevy, 50 ml vaječného likéru
Dohotovení: 200 g hořké čokolády
.

Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Formičku na na led naplníme do jedné třetiny a štětečkem rozetřeme po stranách. Necháme ztuhnout. Na náplň rozpustíme ve vodní lázni pomerančovou polevu, přidáme vaječný likér a řádně promícháme. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Poté pralinku zavíčkujeme hořkou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyjmeme, vyklepneme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama