Pistáciová hrudka

6. června 2011 v 22:22 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
200 g pistáciové polevy, 50 ml šlehačky, 1 lžíce rumu, 50 g jemně sekaných loupaných mandlí
Dohotovení: pistáciová poleva
.

Polevu rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme šlehačku, rum a dobře prošleháme metličkou. Vmícháme drobně nasekané mandle a dáme vychladit do chladničky. Z takto připravené hmoty lžičkou odebíráme hrudky, klademe na tácek a znovu necháme vychladit. Pistáciovou polevu rozpustíme a hrudky do ní máčíme pomocí dvou vidliček. Klademe na kuchyňskou mřížku a necháme ztuhnout. Vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama