Pralinka Becher

19. června 2011 v 21:29 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
10 g mléčné čokolády, 70 g pistáciové polevy, 50 g bílé čokolády, 25 ml Becherovky
Dohotovení: 150 g bílé čokolády, 50 g pistáciové polevy
.

Bílou čokoládu společně s pistáciovou polevou rozpustíme ve vodní lázni. Silikonovou formičku do jedné třetiny naplníme touto směsí, štětečkem rozetřeme do stran a dáme do chladu ztuhnout. Mléčnou čokoládu, bílou čokoládu a pistáciovou polevu rovněž rozpustíme ve vodní lázni, přidáme becherovku a řádně promícháme. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Pote pralinku zavíčkujeme bílopistáciovou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyjmeme, vyloupeme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků.
.
 


Komentáře

1 Veronika Dvořáková | Web | 19. června 2011 v 21:31 | Reagovat

Vypadá to dobře ! :)

2 altara | 19. června 2011 v 23:51 | Reagovat

Díky.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama