Pralinka karamelová

10. června 2011 v 18:38 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
125 ml smetany, 15 g másla, 60 g hnědého přírodního cukru, půl lžičky tekutého medu
Dohotovení: 200 g mléčné čokolády
.
.
Nejprve si uvaříme náplň. Na mírném ohni svaříme smetanu, máslo, hnědý cukr a tekutý med za stálého míchání do husta. Necháme zchladnout. Ve vodní lázni rozpustíme mléčnou čokoládu. Silikonovou formičku na výrobu pralinek naplníme do třetiny čokoládou a štětečkem roztřeme po stranách. Dáme na chvíli ztuhnout do mrazáku. Plníme karamelovou náplní a zalijeme opět rozpuštěnou mléčnou čokoládou. Formičku dáme na chvíli opět do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vymáčkneme z formičky a uložíme do cukrářských papírových košíčků.
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama