Rumová srdíčka

26. června 2011 v 11:44 | Altara |  Cukroví

SUROVINY
100 g banánové polevy, 50 ml smetany, 4 lžičky rumu
Dohotovení: 200 g hořké čokolády, marcipánová srdíčka
.

Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Silikonovou formičku ve tvaru srdíček naplníme do jedné třetiny a štětečkem rozetřeme po stranách. Necháme ztuhnout. Na náplň rozpustíme ve vodní lázni banánovou polevu, přidáme smetanu, rum a řádně promícháme. Plníme tak, aby zbyl kousek od kraje a necháme v chladu chvíli ztuhnout. Poté pralinku zavíčkujeme hořkou čokoládou a dáme na chvíli do mrazáku. Po ztuhnutí pralinky vyjmeme, vyloupeme z formičky a vkládáme do papírových cukrářských košíčků. Ozdobíme marcipánovými srdíčky.
.
 


Komentáře

1 Lenka | E-mail | Web | 26. června 2011 v 14:00 | Reagovat

Ahoj Ali, nevím co napsat, došla mi slova. Jen zírám v němém úžasu. Měj se jak nejlíp umíš. :)

2 altara | 26. června 2011 v 19:59 | Reagovat

Leni díky, už nebudeš zírat v němém úžasu, dám si pauzu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama